Terug naar overzicht

Melange Uitvaartbegeleiding

Klanten
beoordeling
0,0

“Tussen alles wat kan en mag”

Wanneer iemand overlijdt, is dat een ingrijpende en intense, maar ook zeer persoonlijke ervaring. Niemand rouwt hetzelfde en iedereen heeft een eigen proces tijdens het afscheid nemen en de periode om het leven zonder de overledene. Betrokken kinderen hebben vaak een eigen manier om na het verlies en de uitvaart het leven te omarmen. Daarom is een persoonlijke, op maat gesneden uitvaart belangrijk. Geen standaard draaiboek, maar een vertaling van persoonlijke wensen. Maar ook ontzorgen, aandacht geven en hulp bieden. Door het ondersteunen van wat er wel aanwezig is bij nabestaande en hun kinderen kan er maatwerk worden geleverd. Een passende aansluiting op hun persoonlijke opvattingen van afscheid nemen.

Vertrekpunt

Uw eigen inzichten en inbreng zijn voor Melange belangrijk en waardevol. Zij vormen de basis. Wensen en gevoelens krijgen een centrale plaats binnen de begeleiding van de uitvaart en het afscheid nemen. Een uitvaart hoeft niet in een paar uur geregeld te worden. Door rust, tijd en overzichtelijke en heldere afspraken ontstaat er ruimte en rust om herinneringen levend te krijgen. En om na de uitvaart levende te houden en mee de toekomst in te nemen.

“Alles wat goed en fout is”

Alles is goed wat u doet, of juist niet. U neemt tenslotte afscheid van een naaste en moet verder zonder diegene. Van uiterst sober, plechtig en ingetogen tot totaal aangekleed met rituelen, bloemen, persoonlijke momenten, beeld en muziek of symboliek. De uitvaart is uw gevoel. Uw afscheid van een dierbare. Compleet met de kist naar keuze, vervoer, verzorging, kaarten, dienst, bloemen, muziek en vooral ook nazorg.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lauriergaarde 18, 3436 HV, Nieuwegein

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Melange Uitvaartbegeleiding voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lauriergaarde 18, 3436 HV, Nieuwegein
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje