0
Terug naar overzicht

Plattel & Van Gils

Klanten
beoordeling
0,0

‘Zorg voor uw uitvaart’

Ruimte voor afscheid, dat is waar wij sterk in zijn.

Wanneer iemand overlijdt komen de nabestaanden voor vele keuzes te staan. Sommige keuzes zijn al overdacht, maar over andere zaken heeft nog niemand nagedacht. Wij willen samen met de nabestaanden de periode tussen het overlijden en de uitvaart vormgeven. Wij nemen de zaken uit handen die mensen op dat moment niet zelf willen of kunnen regelen of verzorgen. Wij geven enkel handvatten, of nemen mensen juist aan de hand mee. De nabestaanden zijn altijd leidend. Wij passen ons aan… Mensen mogen vernieuwend zijn of juist terugvallen op tradities. Tradities zijn er immers niet voor niks en geven ook houvast in onzekere tijden.

Binnen ons bedrijf werken goed opgeleide mensen die zich met hart en ziel voor de nabestaanden inzetten. U kunt zowel mannen als vrouwen tegenkomen. Onze medewerkers zijn geselecteerd op hun toewijding voor het vak. Wij hopen mensen de kans te geven troost te vinden en uiteindelijk weer de moed om door te gaan. Uitvaart is altijd mensenwerk. We zijn wie we zijn. We zijn er voor u!

Wij werken tussen Lek en Merwede, u komt ons voornamelijk tegen in de gemeentes Molenlanden, Vijfheerenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en West-Betuwe.

Vestigingsadressen 

Plattel & Van Gils heeft twee vestigingsadressen: 

  • Lorentzweg 14a, 2964 LN Groot-Ammers (kantoor- en postadres)
  • Merwe Donk 60, 4207 XB Gorinchem

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lorentzweg 14a, 2964 LN, Groot-Ammers

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Plattel & Van Gils voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Lorentzweg 14a, 2964 LN, Groot-Ammers
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje