Terug naar overzicht

Uitvaartzorg Coppens

Klanten
beoordeling
0,0

Uitvaartzorg Coppens is in 1990 opgericht door Kees en Anja Coppens. Het is een echt familiebedrijf en al jaren een vertrouwde naam in de regio. Kees heeft ruim veertig jaar ervaring in de uitvaartzorg en sinds 2010 is zoon Jeffrey fulltime werkzaam in het familiebedrijf. Jeffrey is met het bedrijf opgegroeid; in zijn jonge jaren begon hij met het rouwdrukwerk. Sinds 2012 is Jeffrey mede-eigenaar; daardoor zal ook in de toekomst Uitvaartzorg Coppens een blijvende steun zijn voor nabestaanden.

Anja Coppens heeft zich toegelegd op hulpverlening bij rouwverwerking. De verbinding met rouwpraktijk ‘De Einderveer’ maakt Uitvaartzorg Coppens uniek: wij helpen u en uw gezin ook ná de uitvaart, als u moeite heeft het verlies een plek te geven.

De bekwame en betrokken mensen van Uitvaartzorg Coppens nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene. Weet u nog niet goed hoe u de uitvaart vorm wilt geven? Staat u bijvoorbeeld voor de keuze tussen begraven of cremeren, moeten er rouwauto’s worden ingezet, wat moet er op de rouwkaart staan? Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren en budget. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; zo heeft u altijd een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.

Uitvaartzorg Coppens beschikt over alle middelen om de uitvaart vorm te geven. Zo hebben wij eigen rouwauto’s en verzorgen wij rouwdrukwerk in eigen beheer, met een ruime keuze in rouwbrieven, dankkaarten en gedachtenisprentjes. Uw eigen ontwerp kunnen wij eveneens verwerken tot stijlvol rouwdrukwerk. De uitvaartkist speelt natuurlijk een belangrijke rol bij de beleving van de uitvaartdienst. Bij Uitvaartzorg Coppens heeft u een ruime keuze uitvaartkisten in alle mogelijke vormen, stijlen en materialen.

U ziet: voor zo’n uitvaart moet u veel keuzes maken. Uw uitvaartbegeleider helpt u daarbij met deskundig advies.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Meeten 42, 4706 NG, Roosendaal

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartzorg Coppens voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Meeten 42, 4706 NG, Roosendaal
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje