Terug naar overzicht
Evelien Ligthart

Evelien Ligthart

Senior account manager

Evelien Ligthart werkt sinds maart 2020 bij RememberMe.nl als senior account manager. Evelien laat zich typeren door haar creativiteit, enthousiasme en haar wilskracht om anderen te helpen. Evelien vindt het belangrijk dat er met optimisme en betrokkenheid gewerkt wordt. Naast hard werken zorgt Evelien ook voor een leuke en gezellige sfeer op de werkvloer. Dat mag natuurlijk niet ontbreken! Daarnaast barst ze van goede en vernieuwende ideeën, die ze maar al te graag wilt uitwerken en uitvoeren. Kortom: met Evelien is er nooit een saaie dag op het kantoor van RememberMe!

Levensmotto

Het mooiste huis bouw je met de stenen waarover je bent gestruikeld. Als ik een keer ben gestruikeld over zo’n steen, dan raap ik hem op en neem ik hem mee, niet als ballast, maar als bouwsteen. In alles zit een lering en een mogelijkheid om te groeien. Levenservaring is tot nu toe een van mijn grootste geschenken. 

RememberMe.nl drijfveer

Tijdens mijn opleiding aan de SPH leerde ik als hulpverlener over de impact van afscheid nemen binnen een gezin of leefomgeving. Pas later, toen ik mijn nichtje verloor, besefte ik hoe belangrijk het is om op je eigen manier afscheid te nemen. Dankzij haar unieke afscheid, had ik een steunpilaar om alles een plekje te geven. Ik gun iedereen de beste en fijnste manier om afscheid te nemen. Bij RememberMe zet ik me met liefde en toewijding in om dit mogelijk te maken.  

Het mooiste huis bouw je met de stenen waarover je bent gestruikeld.

Als je jouw 'ideale afscheid' mocht omschrijven...

Mijn ideale afscheid is een afscheid waarin mijn nabestaanden de hoofdrol krijgen. Zij moeten verder en ik gun hen het allerbeste, mooiste en beleefbare afscheid. Ik zie mijn afscheid niet voor me op één specifieke plek en ik wil het liefst met mijn nabestaanden nog één keer langs onze lievelingsplekken. Mijn afscheid is een afscheidsroute langs de mooiste plekken van onze lievelingsherinneringen. Mijn afscheid wordt een mooie dag met alle ruimte voor verdriet en voor alle leuke dingen die mijn leven gegeven heeft.

Iets typerends op jouw afscheid

Typerend voor mijn uitvaart is het rouwvervoer, ik heb een zwak voor “uniek-op-wielen”. Een rouwauto is voor mij een sfeermaker. Ik wil ook niet vooraan in mijn rouwstoet, maar ik wil in het midden rijden, omringd door de leuke, kleurrijke auto’s en oldtimers, die mijn afscheidskaravaan zullen vormen.

Jouw boodschap aan je dierbaren

Niet vergeten dat liefde de keerzijde is van rouw. Neem tijd en ruimte om alles een plek te geven. Verwacht niet gelijk teveel van jezelf en zoek hulp als je vastloopt. Haal positieve dingen uit wat we hebben gehad samen. Dingen die je een drijfveer geven om je leven nog mooier te maken. Raap die steen op en bewaar hem heel dichtbij.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje