0
Terug naar overzicht
Phyllis Gloudie

Phyllis Gloudie

Senior account manager

Phyllis wordt vaak beschreven als een sterke, spontane vrouw die haar ervaringen gebruikt als kracht. Vol liefde zorgt ze voor haar gezin en zowel op de werkvloer als in haar vrije tijd is ze communicatief sterk. Daarnaast blijft haar creatieve kant niet onopgemerkt! Voor elk probleem ziet zij wel een oplossing.

Wat is jouw levensmotto? 

"Benut je volledige potentieel. Als je uitzoekt wat je bent in plaats van wie je bent, zal je tot meer in staat zijn dan je ooit voor mogelijk had gehouden."

Wat is jouw drijfveer voor RememberMe? 

In 2018 is mijn dochter overleden. Vijf dagen daarvoor ben ik nog samen met haar naar de echo geweest en bleek ik zwanger te zijn. In de periode die volgde heb ik mijzelf staande moeten houden. Ik moest namelijk niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn man en twee kinderen – en een in de buik – zorgen. Lange tijd balanceerde ik tussen rouwen, sterk zijn, verdrietig zijn en tegelijkertijd ook weer blij zijn. Dit proces vertaalde ik voor mijzelf als het functioneren van een afstandsbediening. Net als bij een afstandsbediening heb je ook in het leven twee verschillende batterijen nodig om te functioneren. Een plus en een min. In de loop der tijd ben ik mij meer gaan verdiepen in de dood. Zo maakte ik en andere lotgenoten een hoop symbolische dingen mee. Dit wekte mijn interesse. Blijkbaar moet ik hier iets mee doen, dacht ik. Daarnaast merkte ik dat mensen behoefte hadden om hun ei bij mij kwijt te kunnen. Dit, samen met het feit dat ik zelf behoorlijk gebrek aan nazorg ervoer maakte het duidelijk; dit was mijn roeping. Ik stuitte op RememberMe en vond op dit platform een goede vertaling van mijn gedachtegoed. Mij restte nog maar een ding; bij RememberMe meelopen en meewerken aan hun missie. Ik wil wat betekenen voor de mensen die behoefte hebben aan een goede nazorg. 

Benut je volledige potentieel. Als je uitzoekt wat je bent in plaats van wie je bent, zal je tot meer in staat zijn dan je ooit voor mogelijk had.

Ideale afscheid  

De gasten op mijn afscheid mogen een groot feest geven. Meer nadruk op het leven en niet alleen maar op de dood. De blijheid die je meemaakt als er iemand wordt geboren, die wil ik voelen.   

Typerend 

Ontzettend veel kleur! Zwarte kleding hoeft van mij niet. Mooie pioenrozen en geen lelies. Ik heb een hekel aan de geur van lelies. 

Boodschap 

Het is een cliché, maar wees dankbaar dat je wakker mag worden. Het is geen gegeven dat je iedere dag wakker wordt. Dus geniet van elk moment dat je hier mag zijn. En… Ga nooit met ruzie de deur uit!

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje