Terug naar overzicht
Richard Kreunen

Richard Kreunen

Senior account manager

Richard werkt sinds februari 2019 bij RememberMe.nl als senior account manager.

Levensmotto

"Je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet ervan te genieten."

RememberMe.nl drijfveer

Helaas heb ik best vaak afscheid moeten nemen van een dierbare waardoor ik heel wat uitvaartplechtigheden heb bijgewoond. Vaak leken de uitvaartplechtigheden erg veel op elkaar, totdat ik een keer op een plechtigheid aanwezig was die toch anders was dan de "standaard" uitvaart. Originele items, een positieve sfeer, een leuke uitvaartbegeleider en een fijne locatie waar de condoleance werd gehouden. Ook heb ik een plechtigheid bijgewoond waarbij veel beeldmateriaal werd getoond en een prachtige fotopresentatie van de dierbare onder begeleiding van muziek werd afgespeeld. Dit maakte het extra mooi. Ik besefte dat het ook anders kan. Toen ik kennis maakte met RememberMe.nl kwam ik er achter dat er nog zoveel meer mogelijk is voor een uitvaart. Mede door mijn eigen ervaringen sprak de visie van RememberMe mij direct aan.

Je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet ervan te genieten.

Als je jouw 'ideale afscheid' mocht omschrijven...

Ik heb wat met de natuur. Water, lucht en zon... De opkomende zon als symbool van leven en de ondergaande zon als afscheid. Ik zie mijn plechtigheid als volgt voor mij; een zangeres die bij binnenkomst iedereen op een prettige en muzikale manier verwelkomt en een woordvoerder die informeel en met humor de plechtigheid voorzit. Het moet vooral niet te zwaar zijn, maar eerder vrolijk. Tot nu toe heb ik een prima leven geleid met hier en daar ups & downs natuurlijk, maar gelukkig herinner ik mij vooral de leukste momenten in mijn leven. Zo zou men mij ook moeten herinneren. Uiteraard wil ik dit op mijn uitvaart vertaald hebben in een hele mooie fotopresentatie onder begeleiding van mijn lievelingsmuziek.

Typerend voor jouw afscheid...

Ik ben altijd in voor een grap en haal zelf dan ook graag een grap uit met iemand. Het zou leuk zijn om nog een leuke laatste grap uit te kunnen halen tijdens mijn uitvaart en dan mijn - voor velen - irritante lach nog eens te horen.

Boodschap aan mijn nabestaanden

Laat anderen je niet beïnvloeden bij de beslissingen die je maakt. Overweeg het, maar maak de beslissing zelf! Uiteindelijk ben je er zelf verantwoordelijk voor. En onthoud: er bestaat geen foute beslissing, maar een genomen beslissing loopt helaas niet altijd als gewenst. Als je het vervolgens goed wilt doen weet je nu tenminste hoe het de volgende keer niet moet.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje