Terug naar overzicht
Sanneke de Graaf

Sanneke de Graaf

Senior account manager

Sanneke de Graaf is sinds halverwege 2020 werkzaam bij RememberMe. Sanneke is binnen haar familie- en vriendenkring de persoon die alle leuke activiteiten, zoals etentjes, bbq of een spontane vrijdagmiddagborrel organiseert. Ze houdt dan ook van warmte en gezelligheid met lekker eten en drinken. Daarnaast is ze een nuchtere, hardwerkende en eerlijke persoon, die een persoonlijke benadering in haar werk erg belangrijk vindt.

Levensmotto

"Wees de beste versie van jezelf, behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden en doe niet te moeilijk, we zijn allemaal maar mens."

RememberMe.nl drijfveer

Orlanda. We kennen elkaar door de eerste RememberMe Funeral Fair en zij was de eerste die me liet kennis maken met de andere kant van de dood. De niet enge kant, de kant die ook mooi, persoonlijk en warm is. Het gesprek openen, ontdekken hoe het afscheid ertoe kan doen. Geen taboe, maar inspireren. Er zijn weinig mensen die zo in het leven staan als Orlanda; open voor iedereen, positief en stimulerend, heel waardevol, ook voor onze branche. Ik vind het dan ook een eer om mee te mogen werken aan vernieuwing en kleur binnen dit mooie vak!

Wees de beste versie van jezelf, behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden en doe niet te moeilijk, we zijn allemaal maar mens.

Als je jouw 'ideale afscheid' mocht omschrijven...

De tijd tussen overlijden en uitvaart laten beleven als een ‘bubbel’. Een periode waarin alle tijd en ruimte is om met een kleine groep intimi het leven te herdenken. Om samen mooie herinneringen op te halen en verdriet te delen. De uitvaart zelf mag basic en zo natuurlijk mogelijk. Een kort woordje en muziek, daarna begraven op een natuurbegraafplaats. Daarna vooral hele goede wijn drinken, met veel kaas en andere lekkere hapjes, op een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Geen gedoe, gewoon met elkaar zijn en het leven vieren. 

Typerend voor jouw afscheid...

Ach, het gaat dan niet meer om mij. Het gaat mij erom dat wie achterblijft, het beleeft op de manier die bij hem of haar past. Een goede uitvaart is de start voor een rouwperiode, laat dit vooral een moment zijn waarin de nabestaanden troost bij elkaar vinden en dichter naar elkaar toe groeien. Dat is belangrijk, niet of alles gebeurt zoals het hoort. 

Boodschap aan mijn nabestaanden

Blijf jezelf uitdagen om je te ontwikkelen en neem zoveel mogelijk tijd om te genieten met familie en vrienden. 

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje