0
Terug naar overzicht
Thomas Ruette

Thomas Ruette

Assistent Zaakvoerder

Thomas Ruette is sinds september 2022 werkzaam als Assistent Zaakvoerder bij RememberMe en is mede-verantwoordelijk voor de sales- en marketingafdeling van de Belgische website van RememberMe.nl: 'remembermebelgium.be’. Thomas komt zelf ook uit België en is van jongs af aan zeer ondernemend ingesteld. Daarnaast is hij een echte creatieveling en een enorme marketingfanaat. Zijn interesse voor de uitvaartbranche is ontstaan toen hij Orlanda, de initiatiefnemer van RememberMe.nl en RememberMe Belgium, in 2021 ontmoette op de Funeral expo in Brussel. Sindsdien is deze interesse alleen maar gegroeid en is hij zeer enthousiast om in België de missie van RememberMe voort te zetten. "Een passend afscheid bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken." Samen met de bijzondere leveranciers.

Levensmotto

“Je kan niet verwachten dat je leven verandert zonder dat jij dat doet.”

Drijfveer achter RememberMe

De vernieuwing die RememberMe in de uitvaartbranche brengt is enorm inspirerend. Zij willen voor nabestaanden een mooi lichtpuntje creëren in een sombere periode. En dat vind ik mooi. RememberMe laat je kennismaken met hoe bijzonder, persoonlijk en warm een uitvaart ook kan zijn, ondanks dat het verlies verdriet met zich meebrengt. De consument in België weet vaak niet wat kan en mag, welke producten er zijn, wat normale prijzen zijn en hoe je meer regie krijgt om een afscheid te organiseren dat passend is. RememberMe wilt hier verandering in brengen en ik wil hier graag een bijdrage aan leveren, door de diverse mogelijkheden voor een afscheid met een gekleurd randje ook op de Belgische markt te introduceren. 

Als je niets verandert, verandert er niets.

Als je jouw 'ideale afscheid' mocht omschrijven...

Mijn ideale afscheid zou plaatsvinden in intieme kring, met de personen die het dichtst bij me staan. De uitvaart zelf mag niet te somber worden, er moet dus voldoende ruimte zijn voor het ophalen van de momenten samen. Zelf zou ik het liefst gecremeerd worden, zodat mijn nabestaanden op een rustig plekje een gedenkplaats kunnen creëren.

Typerend voor jouw afscheid...

De mooie momenten en fijne herinneringen moeten centraal staan. Daarnaast wil ik dat mijn afscheid compleet in het teken staat van het genieten van het leven. 

Boodschap aan mijn nabestaanden

Koester de mooie herinneringen en geniet van alle momenten samen.

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje