Terug naar overzicht
Walter Fauser

Walter Fauser

Business Development Manager

Walter Fauser is sinds september 2022 werkzaam als Business Development Manager bij RememberMe.nl. Walter is een echt mensenmens. Zijn natuurlijke kwaliteit is om zonder te oordelen te luisteren. Altijd met aandacht en betrokkenheid. Hij komt makkelijk tot de kern van je vraag en daar waar nodig analyseert hij scherp. Zijn jarenlange commerciële kennis en ervaring laat je ook de zakelijke kant zien van de samenwerking. Altijd gericht op de relatie. Zijn innovatieve en creatieve 'out of the box' oplossingen geven je net die andere invalshoek. In zijn vrije tijd is sport en ontspanning belangrijk. Naast actief padeller is Walter speler en trainer-coach in de hockeysport. Je maakt hem blij met een goede film of een speciaalbiertje met een goede bitterbal!

Levensmotto

“Alles komt goed!” Ik geloof dat als het even minder gaat of iets tegenvalt, het altijd weer goed komt. Rechtsom of linksom. En ja, soms gaat dat niet vanzelf. Dit motto heb ik van mijn moeder overgenomen. Of eigenlijk gekregen. Ze bewaarde deze krachtige zin op een klein blaadje in haar boekje. Ze gaf het aan mij in haar laatste levensdagen. Het hangt boven mijn bed. En het is ook echt waar!

RememberMe.nl drijfveer

De uitvaartbranche in Nederland is heel erg in beweging. Je ziet dat de standaard uitvaart steeds meer overgaat in een meer persoonlijk en uniek afscheid. En het is ook echt mogelijk, maar we weten het niet altijd. Een echte herinnering met een passende beleving. Wie zou dit nu niet willen? Dit mocht ik ook creëren bij een aantal uitvaarten binnen het gezin en familie. Die meerwaarde en het 'net even anders doen' passen bij mij. Bij RememberMe wil ik hier een bijdrage aan leveren. Hier komt alles samen.

Alles komt goed!

Als je jouw 'ideale afscheid' mocht omschrijven...

Mijn ideale afscheid is een soort van beleving waar je je op je gemak voelt om samen met vrienden en familie mij gedag te zeggen. Een gevoel van welkom en aandacht voor mijn gasten vind ik belangrijk. De dag is sfeervol, ook gezellig en muzikaal. Mijn favoriete nummers zul je dan ook horen, zoals 'Celebration' van Kool & the Gang en 'Rock your baby' van George McCrae. Het gaat dan ook niet alleen om mij, maar om een blijvende herinnering voor mijn nabestaanden, zodat zij later nog met een fijn gevoel aan mij kunnen terugdenken. 

Typerend voor jouw afscheid...

Bij mijn afscheid zal je gastvrijheid voelen en verras ik je met details die het net even anders maken. Want ik ben niet van de doorsnee of standaard. Gasten krijgen ook een bedankje dat mij typeert als blijvende herinnering mee naar huis. 

Boodschap aan mijn nabestaanden

“Wie eerst geeft, ontvangt.” Mensen zijn er om elkaar te helpen. Als ze elkaar nodig hebben, maar ook om elkaar te ondersteunen als het niet direct gevraagd wordt. Geef anderen aandacht en ik beloof je dat je er iets voor terugkrijgt. Ook al is dit geen garantie, maar het geeft je echt een goed gevoel om er voor anderen te zijn. Ik doe het met plezier en het maakt me ook blij.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje