Terug naar overzicht

Hoe werkt de Bio Sac 200? Kom naar de Funeral Fair workshop!

27/06/2022
Stephanie Sequeira
Delen:
bio sac 200

Als nabestaande wil je graag nog respectvol afscheid kunnen nemen van je dierbare. Goed afscheid nemen is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Het helpt nabestaanden wanneer het lichaam tijdens de opbaring zo natuurlijk en herkenbaar mogelijk blijft. De Bio Sac 200 kan hier bij helpen. Dit een geheel natuurlijke manier van opbaren.

Wil je meer weten over Bio Sac 200 en ben je benieuwd hoe deze opbaarmethode werkt? Kom dan op 2 of 3 juli naar het Funeral Fair Festival en neem deel aan de workshop 'Hoe werkt de Bio Sac 200?'. Ann Kooijman legt deze bijzondere methode, die zij momenteel als exclusief importeur in Nederland op de markt brengt, uit.

Een fijne manier van afscheid nemen

Families kiezen steeds vaker voor Bio Sac 200. Het is een volledig natuurlijke methode die aansluit bij de huidige trend van duurzame uitvaarten. Dit product is honderd procent biologisch en ecologisch. Ann Kooijman: "Wij willen nabestaanden de mogelijkheid bieden tot een mooi, warm en geheel natuurlijke manier van opbaren. Daardoor kunnen zij van het moment van overlijden tot het moment van de uitvaart op een liefdevolle manier afscheid nemen, wat bijdraagt aan het rouwproces! Wij realiseren dit met een betrokken, bevlogen team en deskundige partners, waarbij hoge kwaliteit voorop staat. Dat is onze missie."

Meld je vandaag nog aan!

Meld je aan voor de workshop en leer alles wat je moet weten over de Bio Sac 200. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@rememberme.nl. De workshop wordt op 2 en 3 juli gegeven tijdens de grootste outdoor uitvaartbeurs van Nederland: het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern, georganiseerd door RememberMe.

Heb je nog geen ticket? Bestel deze dan hier. Het is ook mogelijk om bij de entree tickets te kopen. 

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje