Terug naar overzicht

Heb je deze ontroerende Pixar-animatie al gezien?

17/10/2016
Redactie
Delen:
Borrowed Time

Dat ene moment met zoveel impact… Pixar vertelt in zes minuten het verhaal over een sheriff die terugkeert naar een plek die zijn leven veranderde. Bij elke stap die hij zet, komen de herinneringen weer naar boven. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de trailer voor de korte animatie Borrowed Time.

Afsluiten

Twee Pixaranimatoren, Lou Hamou-Lhadj en Andrew Coats maakten deze film in hun vrije tijd. “De film gaat over 'iets afsluiten' en terugkijken op de fouten die je eerder hebt gemaakt,” vertelt Andrew. “En over de kracht vinden om door te gaan.” Met de film wilden de makers laten zien dat animatie niet alleen een genre is voor kinderen. “We wilden graag een film maken met een volwassen insteek,” vertelt Lou. “Om te laten zien dat animatie elk verhaal kan vertellen.”

Lovend ontvangen

De film staat pas een paar dagen online, maar is al lovend ontvangen. Borrowed Time heeft twintig nominaties en zeven prijzen gewonnen, waaronder Best Animation (USA Film Festival) en the Grand Jury Price (Nashville Film Festival). Daarnaast is de animatie te zien op verschillende filmfestivals, ook in Nederland. En in onze ogen is dat zeker terecht! Voor de hele film zoek je op Youtube naar 'Borrowed Time'. Wat vind jij van de film? Vertel het ons. Bron: Facebook Btanimatedshort 

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje