Terug naar overzicht

Waar ben je voor verzekerd? Doe de polischeck!

21/06/2022
Stephanie Sequeira
Delen:
polischeck

Als je maandelijks of jaarlijks een premie betaalt voor de uitvaartverzekering weet je vast wel waar je voor verzekerd bent. Of toch niet...? Driekwart van de Nederlanders heeft een uitvaartverzekering. Dat is veel! Wij krijgen echter regelmatig van mensen te horen dat ze eigenlijk niet eens weten of ze überhaupt verzekerd zijn en als ze dat wel zijn, waarvoor. Hoog tijd dus om wat opheldering te geven over een aantal zaken! Kom naar het Funeral Fair Festival en doe een gratis polischeck bij de RememberMe stand. Laat je informeren over de diverse uitvaartverzekeringen en kom erachter waar je precies voor verzekerd bent. 

Weet waar je voor verzekerd bent! Voorkom onaangename verrassingen

De verzekeringsmaatschappij waarbij je bent aangesloten betaalt bij overlijden (een deel van) de kosten of keert de verzekering uit in de vorm van diensten. Dit hangt uiteindelijk af van de soort verzekering die je hebt afgesloten. Als je weet waar je voor verzekerd bent kun je hier rekening mee houden bij het maken van bepaalde keuzes voor jouw uitvaart. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je nabestaanden. Zo komen zij niet voor onaangename financiële verrassingen te staan wanneer zij ooit jouw uitvaart moeten organiseren.

Keuzevrijheid en uitvaartverzekeringen

De keuzevrijheid van nabestaanden hangt wederom af van de verzekering die je hebt afgesloten en de afspraken die je zelf hebt gemaakt. Heb je een kapitaalverzekering? Dan zijn jouw nabestaanden vrij in hun uitgaven van het bedrag dat de verzekering uitkeert. Dit houdt in dat zij de invulling van jouw uitvaart zelf mogen bepalen. Bij een natura uitvaartverzekering is dit niet het geval en worden je nabestaanden in principe beperkt tot de diensten van de verzekeraar. Uiteraard kunnen zij daar van afwijken, maar dan komen er wel extra kosten bij kijken. Dit zijn niet de enige uitvaartverzekeringen! Kom dus vooral naar het Funeral Fair Festival om hier meer informatie over in te winnen.

Meld je aan voor de gratis polischeck!

Meld je op tijd aan voor de gratis polischeck, zodat jij weet waar je voor verzekerd bent. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@rememberme.nl. Geef in de mail aan op welke dag je komt, zodat we je kunnen inplannen.

Het Funeral Fair Festival: een inspiratiebeurs voor jong en oud

Het Funeral Fair Festival is een inspiratiebeurs voor alle leeftijden. Na het succes van vorig jaar pakken wij deze zomer nog groter uit! De gedachte dat de uitvaartbranche eng en saai is wordt in dit fantastische weekend weggenomen. Samen met unieke partijen zullen wij de bezoekers op een laagdrempelige en leuke manier inspireren en informeren omtrent de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje. En dat in de prachtige omgeving van de Tuinen van Appeltern. Bekijk ook eens de andere interessante workshops en activiteiten waaraan je gratis kunt deelnemen.

Tickets voor het Funeral Fair Festival bestel je hier. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen bij de ingang van de Tuinen van Appeltern.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje