Terug naar overzicht

Uitvaart regelen in Rotterdam? RememberMe staat voor je klaar!

07/03/2023
Redactie
Delen:
uniek - unieke uitvaart - uitvaart regelen rotterdam - rotterdam uitvaart - uitvaart rotterdam - rememberme

RememberMe regelt de complete uitvaart in Rotterdam

RememberMe staat voor een uitvaart met een gekleurd randje, een uitvaart die helemaal bij jou past. Aan de hand van jouw wensen stellen wij de perfecte uitvaart samen. Ons motto: niets moet alles mag! Samen bespreken we de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid binnen jouw budget. Zoals de bekende Rotterdamse uitspraak luidt: 'geen woorden, maar daden', houden wij het bij RememberMe niet alleen bij mooie woorden, maar regelen wij écht een uitvaart precies zoals jij deze voor ogen hebt.

Je kunt ons 24/7 bereiken voor een uitvaart in Rotterdam: 085-0475508.

Maak in onderstaande video kennis met Orlanda Adams! Naast uitvaartondernemer in Rotterdam is zij ook de initiatiefnemer van het uitvaartplatform RememberMe.

Een passend afscheid in Rotterdam

RememberMe biedt een passend afscheid in Rotterdam, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Daarnaast zorgen wij er voor dat we binnen het door jou benoemde budget blijven. Indien nodig leggen we bepaalde keuzes aan je voor die meer of juist minder kosten. We denken graag met je mee over de diverse mogelijkheden voor een uitvaart in Rotterdam. Wij werken samen met veel bijzondere bedrijven. Hierdoor kunnen we al je wensen realiseren op het gebied van uitvaart en rouw. Neem eens een kijkje op onze leverancierspagina om een idee te krijgen van alle mogelijkheden voor een uitvaart in Rotterdam. Bekijk hier al onze Google reviews. 

Heb je andere vragen? Bel dan naar 010-8209753, WhatsApp ons (tijdens kantooruren) of mail naar info@rememberme.nl

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje