Terug naar overzicht

Wijnstra Catering | De Phil | De Harmonie

Klanten
beoordeling
0,0

Bij onze karakteristieke locaties de Harmonie (Tilburg centrum) of de Phil (Tilburg zuid) kunt u met familie en vrienden samenkomen om afscheid te nemen van uw dierbare. Wij bieden u de mogelijkheid om hier de gehele uitvaartdienst met condoleance of enkel de condoleance te laten plaatsvinden. Onze locaties bieden ruimte voor een dienst met maximaal 200 personen en 400 personen voor het condoleren.

Om deze dag zo goed mogelijk voor u en uw familie te verzorgen, vinden wij het altijd prettig om de gehele dag met u persoonlijk door te spreken. Uiteraard staan wij open voor speciale wensen met betrekking tot de invulling. Naast de ruimtes verzorgen wij ook verschillende arrangementen, zoals een koffietafel, soep, belegde broodjes of overige consumpties. Tevens zorgen wij voor de benodigde audiovisuele apparatuur, zoals beamer, microfoon of laptop. Het is bij ons mogelijk om een aparte familiekamer te reserveren. Eventueel kunt u met de familie gezamenlijk bij ons dineren na afloop van de dag, om het samen op deze manier zo fijn mogelijk af te sluiten.

Kies voor onze karakteristieke villa de Phil als u voor een modernere, maar toch stijlvolle locatie wilt gaan. De Phil is gelegen nabij diverse uitvalswegen aan de rand van Tilburg en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Tevens kunt u hier gebruikmaken van onze grote tuin met terras. Op korte afstand van deze locatie bevinden zich de begraafplaatsen Korvel en Vredehof. Heeft u liever een klassiekere locatie in het centrum van Tilburg? Kies dan voor onze stadsvilla de Harmonie.

Wij begrijpen dat een uitvaart of condoleance een persoonlijke en ingrijpende gebeurtenis is en horen daarom graag uw wensen over hoe u het verzorgd wilt hebben. Wijnstra Catering staat voor creativiteit en flexibiliteit. Voor alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon en bespreken we graag uw behoeften.

Wijnstra Catering is in trotse samenwerking met RememberMe.nl.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Stationsstraat 26, 5038 ED , Tilburg

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Wijnstra Catering | De Phil | De Harmonie voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Stationsstraat 26, 5038 ED , Tilburg
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje