0
Terug naar overzicht

Embrasse uitvaartzorg

Klanten
beoordeling
0,0

Met liefde en aandacht

Het overlijden van een dierbare kan onverwacht zijn. Misschien zijn er al wensen vastgelegd, maar misschien ook niet. Met liefde en aandacht help ik jou om op een passende manier afscheid te nemen van jouw dierbare.

Na het overlijden is het belangrijk dat je tijd neemt om afscheid te nemen. Misschien wil je liever eerst familie op de hoogte stellen voordat je in de hectiek komt van regelen en keuzes maken. Wanneer je er zelf klaar voor bent, kun je contact opnemen met de (huis)arts. Daarna bel je mij. Stap voor stap neem ik je bij de hand en begeleid ik je door de dagen. Ik houd rekening met wat jij aankan en zorg dat je voldoende ruimte en rust krijgt voor je verdriet en voor elkaar.

Mijn naam is Natascha van Zeil en ik vind het een voorrecht om met jou mee te mogen ‘wandelen’ tijdens deze emotionele periode. Met warmte, respect en oprechte interesse ga ik samen met jou op zoek naar het unieke en persoonlijke afscheid wat bij jou en jouw dierbare past.

Ik neem de tijd

We kunnen maar één keer afscheid nemen en daarom is het heel belangrijk dat dit klopt en past bij hoe iemand in het leven stond. Na een overlijden kom ik bij je langs. Met rust, respect en oprechte interesse ga ik samen met jou op zoek hoe we invulling geven aan een persoonlijk en uniek afscheid wat bij jou en jouw geliefde past Ik luister naar je, leg verbindingen en stel vragen. Zo geven we stap voor stap het afscheid van jouw dierbare vorm. We hebben de tijd, dus nemen de tijd. Er komen nogal wat keuzes op je af en je hoeft niet in één dag een beslissing te nemen. Heb je wat meer tijd nodig? Dan doen we dat, want alles gaat in jouw tempo. Rust en persoonlijke aandacht is waar ik voor sta. Alles kan en er is heel veel mogelijk. Het belangrijkste is dat het past bij jou en jouw dierbare.

Samen zorgen we voor een persoonlijk afscheid waar je met een warm gevoel op terug kunt kijken.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Herckenrathstraat 1, 2681 DG, Monster

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Embrasse uitvaartzorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Herckenrathstraat 1, 2681 DG, Monster
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje