Terug naar overzicht

RouWit Uitvaarten

Klanten
beoordeling
0,0

RouWit Uitvaarten

Voor een afscheid zónder zwart randje. Omdat elk afscheid uniek mag zijn.

Met liefde en aandacht help ik jou om op een passende manier afscheid te nemen van je geliefde. Een uitvaart is een reflectie van het leven. Daarom ziet dit er voor iedereen anders uit.
Gekleurd door eigenheid en met ruimte voor al jouw wensen maken we deze vertaling.

Rust is het sleutelwoord

Neem eerst alle tijd voor jezelf en elkaar. Neem afscheid. 
Als nabestaande beslis jij namelijk wanneer je er klaar voor bent om contact op te nemen met de (huis)arts en de uitvaartonderneming. Misschien wil je eerst wat familieleden op de hoogte stellen van het overlijden, alvorens je belandt in het web van vragen en keuzes. Pas als jij er aan toe bent om de volgende stap te nemen, bel je mij. 

Stapje voor stapje begeleid ik je dan door de dagen heen. Ik knip de taken zorgvuldig voor je op, zodat er ook voldoende ruimte blijft voor verdriet en elkaar.

We beginnen met een blanco blad

Het is voor mij een voorrecht om rondom het intieme moment van overlijden zó dichtbij te mogen komen. Met betrokkenheid, warmte en respect, ga ik dan ook samen met jou op zoek om invulling te geven aan een bijzonder en uniek afscheid dat past bij jou.

Daarbij begeleid en inspireer ik je graag. Met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Met een blanco blad beginnen we samen vorm te geven aan het afscheid. Wat zijn jouw wensen en hoe zie jij het afscheid voor je? 

Provisievrij

Door geheel onafhankelijk te werken ben je niet gebonden aan bepaalde leveranciers
en kan alles geheel naar eigen wens worden ingevuld. Ik ontvang geen provisies op de geleverde diensten of producten en ben volledig transparant over de kosten. Je betaalt alleen voor mijn begeleiding, want welke keuzes er worden gemaakt, dat bepaal jij.

dees priem rouwit

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdstraat 44b, 2351 AL, Leiderdorp

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met RouWit Uitvaarten voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoofdstraat 44b, 2351 AL, Leiderdorp
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje