Terug naar overzicht

Rowdy van Oorschot Uitvaartzorg

Klanten
beoordeling
0,0

Goed afscheid nemen op uw eigen manier

In de dagen na een overlijden lopen er allerlei emotionele en praktische zaken door elkaar. Er moet van alles geregeld worden, en u wilt het zo goed mogelijk doen. De juiste keuzes maken, om op een mooie en passende manier afscheid te nemen, een afscheid wat bij u en uw dierbare past. In die drukke, emotionele dagen is het fijn om te kunnen vertrouwen op een betrokken en oprechte uitvaartbegeleider, die u aan de hand neemt en het overzicht voor u bewaart.

Maatwerk in ieder afscheid

Zowel het leven als het overlijden wordt door iedereen anders beleefd. Dat ervaar ik als uitvaartbegeleider dagelijks. Dit vraagt om maatwerk in ieder afscheid én in mijn dienstverlening. Vanuit mijn jarenlange ervaring weet ik wat er geregeld moet worden en wat er allemaal mogelijk is. Uw wensen en verhaal zijn hierin altijd leidend voor mij. Mijn eerste vraag is dan ook: waar heeft u behoefte aan?

Persoonlijke uitvaarten in Amsterdam

Vanuit Amsterdam begeleid ik persoonlijke uitvaarten, samen met mijn team aan specialisten. In iedere gewenste sfeer, op elke gewenste locatie, en ongeacht uw achtergrond of uitvaartpolis.

Neem graag contact op!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Voetboogstraat 29 C, 1012 XK, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Rowdy van Oorschot Uitvaartzorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Voetboogstraat 29 C, 1012 XK, Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje