Terug naar overzicht

Uitvaartverzorging Erika

Klanten
beoordeling
9,0

Niets staat vast, alles ligt open

Met een open blik – na de nodige ervaring in stervens-, rouw- en uitvaartbegeleiding – startte ik in 2011 mijn eigen uitvaartonderneming om écht te kunnen werken zoals ik voor ogen had. Die open blik heb ik nog steeds en dat helpt mij en de nabestaanden om bewuste keuzes te kunnen maken. 

Ik vind het heel belangrijk om vanaf het eerste contact rust en ruimte te creëren. Er moet veel georganiseerd worden in korte tijd, maar we hebben geen haast. De tijd nemen, naar wensen luisteren, ideeën aandragen en opnieuw de tijd nemen. Zo krijgt u als familie momenten van reflectie en kunnen er vaak stappen worden gezet in het proces waarvan u niet had gedacht dat dit mogelijk was.

Met oog voor de ander

Ik werk al jaren samen met Maya Mulder. We delen onze kennis en bevlogenheid voor het vak. We creëren een situatie waarin u zich gezien en gesteund voelt. Op zakelijk vlak werken wij transparant. Geen geheimen. Alle prijzen en informatie zijn meteen voor de nabestaanden beschikbaar. Nabestaanden benoemen onze manier van werken als: professioneel, met oog voor de ander, inspirerend, ondersteunend, aanvoelend en bewustmakend van keuzes. Voor mij is het een uitdaging om zo met elkaar samen te werken dat iedereen tot zijn recht komt,

In onderstaande filmdocumentaire krijgt u een kans om mee te kijken in de keuken van het uitvaartbedrijf van Erika Wilders. 

Het uiteindelijk doel?

Een afscheid vormgeven waar u met liefde en trots op terugkijkt, waar een laatste herinnering ontstaat die een grote steun kan zijn bij het omgaan met het verdriet en het leren leven zonder die ander. 

Ons werkgebied is Zuid-Kennemerland en omgeving, op verzoek ook daarbuiten.

Klanten
beoordeling
9,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rijnlaan 7, 2105 XH, Heemstede

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Ik vind Erika echt geweldig. Mijn dochter van 23 was overleden nadat ze ziek was geweest. Veel komt er dan op je af en je weet echt niet wat je dan moet doen. Ik had Erika al op internet gevonden maar ook onze huisarts gaf mij dezelfde naam. Ik had Erika al snel aan de telefoon. Zij heeft echt alles geregeld ook o.a. de afhandeling met het ziekenhuis en het vervoer naar het uitvaartcentrum. Het opbaren met bezoek en de uiteindelijke ceremonie bij de crematie waren mooi en waardig. Ik vind het moeilijk dit alles onder woorden te brengen maar hoop toch dat andere mensen hier iets aan hebben."
Aat
"Erika is een bijzondere vrouw die weet wat er nodig is en aanvoelt wat iedereen nodig heeft. Bij het overlijden van zowel mijn vader als mijn moeder hebben wij Erika gevraagd om ons te begeleiden bij de uitvaarten. Onder dit soort emotionele omstandigheden is het heel fijn en troostend wanneer iedere betrokkene uit het gezin persoonlijke aandacht krijgt en gehoord wordt in zijn of haar wensen en behoeftes, maar dat de grote lijnen en details voor de uitvaart nauwlettend in de gaten gehouden worden. Hierdoor wordt de uitvaart voor iedereen een dierbare en mooie herinnering. Ik kan Erika van harte aanbevelen!"
Roos
Review geven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartverzorging Erika voor anderen.

Overige reviews

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten.

Silvia Landsmeer
"We zijn ontzettend blij en dankbaar dat wij voor jullie hebben gekozen om de uitvaart te verzorgen voor mijn vader. Vanaf het eerste moment voelde het contact goed en maakte daardoor dat wij ons enorm in deze moeilijke tijd gesteund voelden. Fijn ook dat je zo goed aanvoelde en begreep wat de wensen van mijn vader waren geweest en hoe we dit gezamenlijk konden invullen. Daardoor kon het afscheid zo georganiseerd zoals mijn vader dat heeft gewild. Wij als familie ervoeren veel steun en warmte en voelden ons meer dan zomaar een cliënt. Door de warmte en het begrip en adviezen hebben de kinderen ook op eigen wijze een rol kunnen vervullen die hun paste bij het afscheid en het verwerken van het verlies van hun opa. Doordat jullie alle drie zoveel rust uitstraalde konden wij in eigen tempo aansluiten wanneer we dat wilde in het proces. En doordat dit zo rustig, duidelijk verteld werd van de stappen die gedaan werden, bracht dit ons de kracht om handelingen te doen die we anders niet hadden gedacht te doen. Fijn ook dat jij Erika het mysterie wat rondom een uitvaart zo glashelder maakte waardoor het veel gemakkelijker werd. Dank ook voor de gekozen locatie die zo haarfijn paste bij de wijze van afscheid nemen. Een huiselijke omgeving die ook onze familie en vrienden zo ontzettend konden waarderen. Ook dank voor de nazorg wat ontzettend fijn was. Namens mijn moeder, broer, man, kinderen en mijn dank aan jullie."
Harry en Robin Huppelschoten
"Wel bedankt voor de manier waarop jullie de uitvaart van mijn vrouw hebben begeleid. Niet alleen de begeleiding van de uitvaart, maar ook de voorbespreking met een duidelijke kostenprognose (die achteraf nog mee viel) en ook de evaluatie en de sfeer waarin e.e.a. plaatsvond, hebben bij mijn dochter en mij een heel goede indruk achtergelaten. Nogmaals hartelijk bedankt, en ik hoop dat jullie nog veel mensen op deze manier door die barre tijden heen kunnen loodsen."
Renske Bos
"Je hebt voor ons in het afgelopen jaar tweemaal een uitvaart verzorgd, die onderling enorm verschilden. Beide keren heb je dat perfekt gedaan, professioneel en toch persoonlijk, met een groot inlevingsvermogen en oog voor details. Ik dank je voor de geweldige steun die ik heb ervaren en waardoor ik, hoe gek het ook mag klinken, met een mooi gevoel op een droevige periode terug kan kijken."
Carli
"Hartelijk dank voor de verzorging van de uitvaart van Ella. Met name voor de geweldige steun en alle aandacht en voor het meedenken en de hulp bij het nemen van beslissingen. Je oog voor details en stijl! Hierdoor is het een heel mooi afscheid geworden en dat geeft veel troost. Nogmaals Erika en natuurlijk je hele team: Dank!"
Jan, Karin, Cor en Kicky
"Wat zijn jullie een goed team. De betrokkenheid, de persoonlijke aandacht en de zorg voor mijn vrouw en onze moeder, is zo liefdevol geweest. De wijze waarop de uitvaart is gegaan, is mede door jullie adviezen mooi en bijzonder verlopen. Dat heeft ons erg goed gedaan. Ook met de nazorg van jullie waren we erg blij en dat lieve presentje wat we gekregen hebben is een mooie herinnering aan mijn vrouw en onze moeder. Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen."
Tineke van Haasteren-van Bakel
"Jullie warmte, betrokkenheid en inlevingsvermogen na het overlijden van onze moeder heeft ons diep geraakt. Dit was precies wat we op dat moment nodig hadden. De manier waarop jullie ons die dagen hebben begeleid was zeer rustgevend en vertrouwenwekkend. Ook was er een goed oog voor de details. Langs deze weg willen we jullie nogmaals heel hartelijk bedanken. Namens mijn familie, Tineke van Haasteren-van Bakel"
Erna, Hans Walrave en Jetty Dorenbos
"We willen je nog heel erg bedanken voor de uitstekende verzorging van de crematie van onze moeder. Je hebt ons waardevolle tips gegeven en je was een geweldige steun. Je persoonlijke benadering hebben we bijzonder op prijs gesteld. Ook Jack en Maya bedankt. Jullie zijn een geweldig team!"
Roland
"De dag die ik nooit vergeet, " het regelen van de uitvaart". Ik ging er vanuit dat iedere uitvaartonderneming je goed te woord zou staan maar helaas ieder groot bedrijf werkt met een telemarketing afdeling die zeer onvriendelijk en zeer onpersoonlijk is. Het geven van een specificatie van de kosten en het inzichtelijk maken van de kosten was te veel gevraagd. Ik moest op zoek gaan naar een klein betrouwbaar bedrijf wat eerlijk en oprecht bij mij over kwam. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Erika uitvaarverzorging dat een bedrijf is met een zeer uitgebreide kennis van zaken en zeer transparant te werk gaat. Het gevoel was direct goed in deze slechte tijden en waar ik behoefte aan had. Erika uitvaartverzorging heeft de uitvaart meer dan uitstekend verzorgd en alles is uit handen genomen. De contacten waren zeer prettig en professioneel en een steun voor onze familie in deze moeilijke tijden. Erika uitvaartverzorging is een specialist op het gebied van uitvaartverzorging. Zij werken met een duidelijk plan van aanpak en houden je goed op de hoogte bij alle persoonlijke wensen. Deze wensen en de betreffende kosten waren keurig verwerkt in de offerte. Ik bedank het bedrijf voor alles wat ze gedaan hebben. Professioneler had ik me niet kunnen wensen. Mijn dank, Roland"
Fam. Van den Heuvel
"Wij kijken terug op een droevige maar tevens mooie tijd. De manier waarop jullie de uitvaart voor onze vader hebben verzorgd: chapeau! Met zoveel egards, stijl en liefde hebben jullie voor een mooi afscheid gezorgd. Het was een erg prettig gevoel dat nu echt alles ons uit handen werd genomen, zodat wij alleen maar met afscheid bezig konden zijn. Lief ook van jou Maya dat je een gedichtje over muziek voordroeg. Het geeft een gevoel van verbondenheid. Wij weten voortaan bij wie we aankloppen."
Eric Alandt
"You did it again! Je hebt er weer een zeer dankbare relatie bij. Hans was zeer ontroerd door jouw manier van medeleven. Mijn dank dat je je -wederom- waar gemaakt hebt."
Wilma en Margriet
"Op het moment dat een dierbare komt te overlijden komt er veel op je af. Je hoofd loopt om en dan komt de realiteit op je af, je moet een begrafenisondernemer bellen. Die keuze is niet makkelijk maar al in het eerste contact met Erika waren wij verrast over de rust die zij uitstraalde. De ervaring die wij daarna hadden met Erika is geweldig. Zij schatte de situatie juist in en respecteerde onze wensen. De uitvaart is prima, maar vooral rustig, verlopen en zij begrijpt echt wat iemand meemaakt in zo'n nare situatie. Haar persoonlijke betrokkenheid heeft ons echt geraakt."
Angelique, Rogier en Madeleine
"Langs deze weg willen wij, Angelique, Rogier en Madeleine, je graag een compliment geven voor de prachtige uitvaart die je voor onze moeder verzorgd hebt. De zorgzaamheid en betrokkenheid zijn uniek te noemen en daarbij ook de complimenten voor Jack en Maya. Jullie hebben ons in deze heftige en moeilijke tijd zo ontzettend gesteund en alles zo perfect laten verlopen dat dit ons enorm heeft geholpen bij het verwerken van dit grote verlies. We zijn jullie daar erg dankbaar voor. Met elke vraag konden we bij je terecht en je was altijd bereikbaar en dat is bijzonder prettig. Ook de genodigden waren onder de indruk van de prachtige uitvaart. Dank je wel!"
D en J. Boekhout
"Wij hebben de samenwerking als heel plezierig en persoonlijk ervaren. Hierdoor was er veel ruimte voor alle belangrijke details die aan de orde horen te komen bij een uitvaart. Aandacht voor details bij de rouwkaart, opmaak, tekstkeuze, alles op tijd klaar en verstuurd, zelfs in het weekend. De persoonlijke touch in de keuzes en jouw enthousiasme daarvoor en het zelf dragen van de kist. Dit heeft voor ons, incl. de kleinkinderen van mij en mijn broer, veel betekend. Het is fijn dat de regie bij jou in goede handen was. Ook jouw contacten met het uitvaartcentrum waar mijn vader was opgebaard, is voor de intieme kring heel belangrijk gebleken. De keuze van de historische kerk in Bloemendaal, waar mijn ouders ooit zijn getrouwd, en de organisatie hier om heen hebben wij zeer gewaardeerd. Wij hebben hierdoor deze dag kunnen beleven zoals deze ook was bedoeld, nl. afscheid nemen van onze vader, opa en echtgenoot van mijn moeder. Heel hartelijk bedankt voor al jullie inzet hiervoor."
Gonnie Drok
"Erika, dank je wel voor alle steun en hulp bij de uitvaart van onze moeder. Je voegde nieuwe ideeën toe en was steeds beschikbaar. Je was heel accuraat met alles en mailde of belde ons snel om alles goed af te stemmen. Dat hebben wij als zeer plezierig ervaren. Zeker ook jouw persoonlijke noot die je toevoegde door mijn moeder er zo mooi uit te laten zien op haar sterfbed. Dat zou zij erg gewaardeerd hebben en wij nu zeker. Fijn dat je met ons meedacht en de wensen van een ieder kon inschatten. Wij zullen de begrafenis van onze moeder als bijzonder en als een mooie herinnering blijven ervaren. Mooi, warm en liefdevol, mede dankzij jullie goede zorgen. Dank je wel, Gonnie Drok, namens familie"
Elma Thiel-Pool
"Nadat mijn broers en ik in januari van dit jaar in koude en duisternis afscheid hadden moeten nemen van onze vader heeft Erika ons geholpen om in september in warmte en licht afscheid te kunnen nemen van onze moeder. Wat Erika daar aan bij gedragen heeft is dat zij weet wat afscheid nemen is en dit op respectvolle en vragende manier ter sprake brengt. Haar creatieve invallen hebben onze eigen ideeën op een hoger plan getild en daardoor is het afscheid mooier geworden dan we zelf hadden kunnen bedenken. Daarbij is Erika niet bang voor alles wat met de dood te maken heeft en heeft zij het vermogen om op het juiste moment het goede te doen. Zij maakt op respectvolle gepaste manier contact met iedereen en is betrouwbaar in wat zij toe zegt. Zij is transparant in de financiën en maakt waar wat op haar website staat. Wat mij betreft gun ik iedereen bij het afscheid van een dierbare zo iemand als Erika met haar teamleden Maya en Jack."
Familie Van Eijndhoven, Heemstede
"In de afgelopen weken hebben wij regelmatig moeten terugdenken aan de wijze waarop vooral jij, maar ook Maya en Jack voor ons de crematie van onze moeder verzorgd hebben. Dank zij jouw idee kwamen we uit op het schitterend gelegen Oude Slot in Heemstede, waar we een ruimte met z’n allen konden omtoveren tot een sfeervol geheel, met allerlei spulletjes die van onze moeder waren. De eigentijdse invulling van de uitvaartdienst hebben we als zeer prettig ervaren. Heel bijzonder was het dat jij onvoorbereid het oudste achterkleinkind tijdens de bijeenkomst een rol toebedeelde, waar hij zonder enige aarzeling in opging. Ook zonder voorbehoud stapte hij daarna naast Jack in de rouwauto op weg naar het crematorium. Bij de verdere invulling van de dag heb je ons perfect passende locaties aangeraden; we hadden dat zelf niet beter kunnen bedenken. Verder hebben wij bij het opruimen van het appartement in het verzorgingshuis de goede raad van Maya opgevolgd om zoveel mogelijk meteen alles door onze handen te laten gaan. Zo hebben we uiteindelijk geen opslag elders nodig gehad. Heel erg bedankt voor jouw (jullie) medeleven en persoonlijke aandacht. Jullie hebben alles tot in de kleinste details bijzonder goed aangevoeld. Mooi als je je werk zo kunt uitoefenen, dat geeft voldoening voor alle betrokkenen."
Sytske Huibers-Giliam, Nick en Joyce
"Langs deze weg willen we jou en het team bedanken voor de samenwerking in een voor ons zeer moeilijke tijd bij het plotselinge overlijden van mijn man en onze vader Ronald Huibers. Jouw betrokkenheid en ervaring waren ons van grote steun. Vanaf het eerste moment kwam je met adviezen en steun bij voor ons moeilijke beslissingen. Voor de kinderen was er alle ruimte om deel te nemen in de organisatie van de uitvaart. De dienst in Driehuis Westerveld was tot in de puntjes verzorgd. Dat werd door alle aanwezigen daar ook zo ervaren. Erika heel erg bedankt!"
Evert Smies
"Persoonlijk, warm, medelevend, eerlijk, oog voor detail, luisterend oor. De juiste persoon op de juiste plaats, dat is Erika! Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapte Erika, voelde het goed. Jij maakt een wereld van verschil in de uitvaartbranche, door je empathische benadering en persoonlijke werkwijze. Je hebt ons samen met jouw assistenten Maya en Jack tijdens deze zo moeilijke dagen op een heel bijzondere manier bijgestaan en gerespecteerd in onze wensen. Jullie voelden ons haarfijn aan. Heel hartelijk dank voor deze liefdevolle begeleiding, wij bevelen jou en Maya en Jack van harte aan. Alles, van het eerste contact tot en met de nazorg, is voortreffelijk verlopen. We hebben verscheidene complimenten over de hele gang van zaken rondom de uitvaart gekregen. Vooral je persoonlijke betrokkenheid hebben we heel erg gewaardeerd. Hartelijk dank voor je inzet en die van je collega’s."
familie Smit-Spruijt
"Wij zochten een warme, intieme benadering rond het overlijden en de uitvaart van onze moeder, Elisabeth Smit-Spruijt. Dat Erika op ons pad kwam, was een wonder! Op de juiste momenten een geruststellende arm, onze verschillende persoonlijkheden respecterend en zachtjes sturend. Alle technische beslommeringen vakkundig uit handen nemend. Bij het opstellen van de rouwkaart precies de goede aanwijzingen gevend om onze ingewikkelde familiestructuur te rubriceren. En op de dag zelf fijngevoelig optredend, meedenkend en zo nodig doortastend. Ons rest een gevoel van grote dankbaarheid, ook naar Maya en Jack! Wat zijn jullie een geweldig team! Namens alle kinderen, familie Smit-Spruijt"
Familie van der Putten
"Onze ervaring met Erika overtreft alle voorgaande reviews! Vanaf het allereerste contact voelde het goed, warm en meedenkend. Het voelde alsof je een familielid was en dat wil wel iets zeggen als je elkaar voor het eerst ontmoet. Je meeleven was zo oprecht! Wij hebben het enorm gewaardeerd dat je alleen aan onze belangen en gevoelens dacht, dat stond bij jou voorop! Niets was je teveel! Ook onze complimenten aan je twee collega's. De uitvaart is vlekkeloos verlopen, precies zoals afgesproken. Het geeft een fijn gevoel dat wij onze moeder zo’n mooi afscheid hebben kunnen geven en Erika heeft daar absoluut een belangrijke bijdrage aan geleverd. Nogmaals heel erg bedankt hiervoor!"
Wil Weijers
"Nadat Erika de uitvaart van mijn broer en moeder op zo'n fijne wijze had verzorgd was het vanzelfsprekend voor mij om de uitvaart van mijn man door haar te laten verzorgen. Zij heeft dit op zo'n warme, hartelijke en persoonlijke manier gedaan waardoor je voelt dat zij je alle besognes uit handen neemt en mij de ruimte liet om mij geheel op de uitvaart te richten. Erika denkt met je mee maar laat jou de vrijheid voor veel persoonlijke inbreng. Ik kan terugkijken op een prachtige uitvaart die geheel naar mijn wens is ingevuld."
Grootouders van kleinzoon
"Erika en haar collega's hebben op heel prettige en zorgzame wijze ons gezin begeleid in de verdrietige periode van afscheid nemen. Na het overlijden van ons kleinzoontje hebben wij veel steun ondervonden van Erika en haar teamleden Maya en Jack. Erika heeft liefdevolle aandacht voor de ouders, zusje en grootouders. Zij is accuraat, communiceert helder en is altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden. Ze helpt sturend maar niet dwingend, om richting te geven aan een mooi afscheid en staat voortdurend open voor alle suggesties en ideeën. In een verdrietige en pijnlijke periode is het fijn om de warmte en oprechte betrokkenheid van Erika en haar teamleden te ervaren. Door haar professionaliteit en zorgzaamheid is het afscheid liefelijk en respectvol verlopen. Dit zal ons zeker steunen in het verwerken van dit grote verdriet."
Esther Begemann
"Lieve Erika, Wij hebben jou twee keer nodig gehad in twee jaar tijd. Beide keren heb jij ons alles uit handen genomen zodat wij ons alleen nog hoefden te richten op het afscheid nemen. Je hebt heel goed geluisterd naar onze persoonlijke wensen en je hebt er alles aan gedaan om die wensen te vervullen. We hebben een bijzonder afscheid gehad op een boot met een live saxofonist op de kade. Ik denk daar met een heel fijn en warm gevoel aan terug. Jouw persoonlijke aandacht voor mij en de rest van de familie maar zeker ook voor de kinderen heeft er voor gezorgd dat wij een bijzondere band hebben gekregen. De gesprekken na de uitvaart, hebben mij enorm gesteund in een moeilijke tijd. Erika, je bent een warme, zorgzame, professionele vrouw die met veel respect en warmte de familie bijstaat in een moeilijke tijd. Erika en Jack, nogmaals heel erg bedankt! Lieve groet, Esther Begemann"
Francis
"Op het moeilijkste moment van mijn leven heeft Erika mij bijgestaan op een zeer kordate, zakelijke, maar ook zorgzame en meelevende wijze. Ik weet niet meer hoe ik deze week ben doorgekomen, maar Erika was een grote steun en toeverlaat. Ik kon alles aan haar overlaten. Daarbij is ze uiterst zorgvuldig en professioneel, zonder dat ze daarbij het persoonlijke aspect uit het oog verliest. Kortom, een prettige persoon. Erika en team, bedankt voor alle goede zorgen."
Maria van Velzen
"Lieve Erika, De laatste eerbewijzen, zowel bij het afscheid van m'n moeder als ook van m'n vriendin had niet in betere handen kunnen zijn dan bij jou. Ook al gaat het om een verdrietige gebeurtenis, tijdens de bespreking wordt het verdriet zachter door jouw liefdevolle aandacht, betrokkenheid, je inlevingsvermogen. Jouw toewijding geeft troost aan familie en vrienden. Dankjewel Erika voor je waardevolle aanwezigheid en steun op zo'n belangrijke dag voor ons. In dankbaarheid, Maria van Velzen"
Klanten
beoordeling
9,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rijnlaan 7, 2105 XH, Heemstede

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Ik vind Erika echt geweldig. Mijn dochter van 23 was overleden nadat ze ziek was geweest. Veel komt er dan op je af en je weet echt niet wat je dan moet doen. Ik had Erika al op internet gevonden maar ook onze huisarts gaf mij dezelfde naam. Ik had Erika al snel aan de telefoon. Zij heeft echt alles geregeld ook o.a. de afhandeling met het ziekenhuis en het vervoer naar het uitvaartcentrum. Het opbaren met bezoek en de uiteindelijke ceremonie bij de crematie waren mooi en waardig. Ik vind het moeilijk dit alles onder woorden te brengen maar hoop toch dat andere mensen hier iets aan hebben."
Aat
"Erika is een bijzondere vrouw die weet wat er nodig is en aanvoelt wat iedereen nodig heeft. Bij het overlijden van zowel mijn vader als mijn moeder hebben wij Erika gevraagd om ons te begeleiden bij de uitvaarten. Onder dit soort emotionele omstandigheden is het heel fijn en troostend wanneer iedere betrokkene uit het gezin persoonlijke aandacht krijgt en gehoord wordt in zijn of haar wensen en behoeftes, maar dat de grote lijnen en details voor de uitvaart nauwlettend in de gaten gehouden worden. Hierdoor wordt de uitvaart voor iedereen een dierbare en mooie herinnering. Ik kan Erika van harte aanbevelen!"
Roos
Review geven
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje