Terug naar overzicht

Uitvaartverzorging Erika

Klanten
beoordeling
0,0

Niets staat vast, alles ligt open

Met een open blik – na de nodige ervaring in stervens-, rouw- en uitvaartbegeleiding – startte ik in 2011 mijn eigen uitvaartonderneming om écht te kunnen werken zoals ik voor ogen had. Die open blik heb ik nog steeds en dat helpt mij en de nabestaanden om bewuste keuzes te kunnen maken. 

Ik vind het heel belangrijk om vanaf het eerste contact rust en ruimte te creëren. Er moet veel georganiseerd worden in korte tijd, maar we hebben geen haast. De tijd nemen, naar wensen luisteren, ideeën aandragen en opnieuw de tijd nemen. Zo krijgt u als familie momenten van reflectie en kunnen er vaak stappen worden gezet in het proces waarvan u niet had gedacht dat dit mogelijk was.

Met oog voor de ander

Ik werk al jaren samen met Maya Mulder. We delen onze kennis en bevlogenheid voor het vak. We creëren een situatie waarin u zich gezien en gesteund voelt. Op zakelijk vlak werken wij transparant. Geen geheimen. Alle prijzen en informatie zijn meteen voor de nabestaanden beschikbaar. Nabestaanden benoemen onze manier van werken als: professioneel, met oog voor de ander, inspirerend, ondersteunend, aanvoelend en bewustmakend van keuzes. Voor mij is het een uitdaging om zo met elkaar samen te werken dat iedereen tot zijn recht komt,

In onderstaande filmdocumentaire krijgt u een kans om mee te kijken in de keuken van het uitvaartbedrijf van Erika Wilders. 

Het uiteindelijk doel?

Een afscheid vormgeven waar u met liefde en trots op terugkijkt, waar een laatste herinnering ontstaat die een grote steun kan zijn bij het omgaan met het verdriet en het leren leven zonder die ander. 

Ons werkgebied is Zuid-Kennemerland en omgeving, op verzoek ook daarbuiten.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rijnlaan 7, 2105 XH, Heemstede

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartverzorging Erika voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rijnlaan 7, 2105 XH, Heemstede
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje