0
Terug naar overzicht

Bezoek het Ontmoetingscafé tijdens het Funeral Fair Festival

29/05/2022
Stephanie Sequeira
Delen:
ontmoetingscafe funeral fair festival

Het verlies van een geliefde is een ingrijpende gebeurtenis. Iedereen gaat hier anders mee om en rouwt op zijn eigen manier. De ene is misschien graag op zichzelf, terwijl de ander juist heel graag over het verlies en zijn gevoelens praat. Herkenning en erkenning kunnen vaak troost bieden. Je verhaal delen met lotgenoten kan in dit geval erg fijn zijn. Moet jij een dierbare missen en sta je open voor het ontmoeten van nieuwe mensen? Dan ben je van harte welkom in het Ontmoetingscafé van de grootste outdoor uitvaartbeurs van Nederland: het Funeral Fair Festival

Een bijzondere ontmoetingslocatie!

Tijdens het Funeral Fair Festival wordt de grote kas in de Tuinen van Appeltern omgebouwd tot een café. In een mooie omgeving met een ontspannen sfeer, waar koffie en thee met gebakjes geserveerd worden, ontmoet je lotgenoten. Bij het Ontmoetingscafé worden verlies en rouw in welke vorm dan ook bespreekbaar gemaakt. Er is een interactief en laagdrempelig programma wat wordt begeleid. 

Het Ontmoetingscafé 

In een tijdperk waarin iedereen het zo druk heeft en waarin er doorgaans eerder online contact wordt onderhouden in plaats van face-to-face, is het Ontmoetingscafé de perfecte manier om mensen weer eens bij elkaar te brengen. Het Onmoetingscafé is bedoeld als steuntje in de rug voor mensen die alleen komen te staan en weer toe zijn aan het ontmoeten van nieuwe mensen. In het Ontmoetingscafé kom je mensen tegen die zich na het verlies van een geliefde ook wel eens alleen voelen en jou als geen ander begrijpen. Hieruit kunnen mooie vriendschappen ontstaan. En wie weet zelfs meer... 

Meld je aan!

Deelname aan het Ontmoetingscafé is gratis, maar je dient je wel op tijd in te schrijven. Dat kun je doen door een mail te sturen naar info@rememberme.nl, onder vermelding van ‘Ontmoetingscafé Funeral Fair Festival’. Wees er snel bij, want vol=vol! Heb je nog geen ticket voor het Funeral Fair Festival? Bestel deze dan via de website van de Tuinen van Appeltern. Het is ook mogelijk om ter plekke tickets voor het Funeral Fair Festival te kopen.

Het Funeral Fair Festival

Het Funeral Fair Festival vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 in de Tuinen van Appeltern, van 10:00 uur tot 16:00 uur en is bedoeld voor iedereen. Ook kinderen zijn welkom. Want iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de onderwerpen uitvaart en rouw. Op een laagdrempelige manier kun je zien, horen en beleven wat er allemaal te mogelijk is op dit gebied. Maak kennis met ruim 50 deelnemende bedrijven die vol passie over hun vak vertellen en laten zien wat zij voor jou kunnen betekenen. Loop bij ze langs en ontdek de nieuwste trends en ideeën voor een persoonlijk afscheid. 

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje