0
Terug naar overzicht

Workshop: 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer?'

30/05/2022
Stephanie Sequeira
Delen:
Workshop: 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer?'

Als uitvaartondernemer wil je graag het allerbeste voor de families die je begeleidt. Met veel zorg en respect regel je de uitvaart van hun dierbare van A tot Z, zodat zij terug kunnen kijken op een mooi afscheid. Niet alleen voor de nabestaanden, maar ook voor de uitvaartondernemer is het een spannende tijd als iemand overlijdt. Er moet gezorgd en verzorgd worden. Hierbij kun je jezelf wel eens vergeten. Als uitvaartondernemer lever je immers dankbaar werk, je staat over het algemeen 24/7 klaar om anderen bij te staan in een moeilijke periode. Dit kan wel eens voor de nodige spanning en vermoeidheid zorgen. Daarom bieden wij tijdens het Funeral Fair Festival de workshop 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer?' aan. 

Een bijzondere massage workshop

Het belangrijkste instrument in je werk is het lijf. Een goed uitgerust lichaam kan alle werkzaamheden ten behoeve van je klanten aan. De workshop 'Hoe bewaak je je kracht als uitvaartondernemer?' wordt tijdens het Funeral Fair Festival verzorgd door Jessica Matitaputtij, therapeut en eigenaar van Praktijk Murir Makana in Voorschoten. Jessica is al jaren docent in verschillende massage technieken, waaronder Shiatsu en Pitjit. Vanuit haar ervaring met klanten die in de uitvaartbranche werken is deze workshop met zorg uitgewerkt. Om de spreekwoordelijke delen van het lichaam te ontzien van pijnen en klachten verzorgt zij op 2 en 3 juli een bijzondere massage workshop, speciaal voor hen die in de uitvaartbranche werken.

Meld je snel aan voor de workshop door een e-mail te sturen naar info@rememberme.nl. Geef in je mail aan op welke dag je aan de workshop wil deelnemen.

Snel ontstressen en je kracht bewaken

Om in je kracht te staan is het belangrijk dat je eerst in contact komt met jezelf. Kom naar de workshop en zoek de verbinding met jezelf. Ontdek hoe het lichamelijk en geestelijk met je gesteld is. Oplossingsgericht ga je samen met Jessica op zoek naar waar de spanning zit en hoe je snel kunt ontstressen. Een hart op de tong, zwaar op de maag, gal spuwen, iets op je lever hebben… wees deze kwalen voor door middel van een massage én door het lichaam vóór en na het werk goed uit te rusten en de juiste zorg en aandacht te geven, zodat jij je kracht als uitvaartondernemer kunt bewaken.

Over het Funeral Fair Festival

Het Funeral Fair Festival vindt op 2 en 3 juli 2022 plaats in de Tuinen van Appeltern. Van 10:00 uur tot 16:00 uur ben je van harte welkom om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is voor een persoonlijke uitvaart. Laat je inspireren en informeren door de vele bijzondere bedrijven die in de tuinen staan met hun producten en diensten. Bestel alvast je ticket en neem ook eens een kijkje bij de andere interessante workshops die gepland staan in dat weekend.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje