Terug naar overzicht

Kennisbijeenkomst 'Bijzondere bijstand; bewaken en verdiepen'

03/06/2022
Redactie
Delen:
Bijzondere bijstand

De verzorgingsstaat staat in de steigers. De groep mensen met een minimuminkomen wordt groter en het vanzelfsprekende sociale vangnet vertoont gaten. Wat als er geen polis is, geen spaargeld en schulden van de overledene ? Het lijkt of de uitvaartwereld het moet opknappen. En dat is een geweldige uitdaging. Er is een hele grote groep mensen – krap een vierde in de grote steden -  die in de verdrukking raakt bij een overlijden. En daar kun je als uitvaartverzorger een heel positieve rol in spelen. Want met een beetje extra kennis kun je mensen een route wijzen zodat uitvaartkosten kunnen worden betaald en schulden voorkomen. 

In een korte presentatie van 20 minuten met daarna een Q&A, geeft vrijwilligersorganisatie stichting SamSam Uitvaartcoaching tijdens het Funeral Fair Festival op zondag 3 juli een kennisbijeenkomst over regelgeving en valkuilen in de situatie waarbij mensen een uitvaart moeten regelen, maar daar eigenlijk geen geld voor hebben.

Meld je aan!

Meld je aan voor de kennisbijeenkomst 'Bijzondere bijstand; bewaken en verdiepen' van SamSam Uitvaartcoaching door een mail te sturen naar info@rememberme.nl. Deze bijeenkomst vindt plaats op zondag 3 juli bij de Uitvaart Akademie in de Tuinen van Appeltern en is zeer interessant voor uitvaartondernemers.

Het Funeral Fair Festival: de grootste outdoor uitvaartbeurs van Nederland!

Tijdens het Funeral Fair Festival ervaar je de mooie en gekleurde kanten van de uitvaart- en rouwbranche. Maak kennis met diverse unieke producten en diensten van bijzondere bedrijven. Ontdek wat er allemaal mogelijk is voor een persoonlijke uitvaart die bij jou of je dierbare past. Geniet van infotainment in de vorm van creatieve workshops, live muziek en nog heel veel meer! Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Laat je informeren en vooral inspireren!

Heb je nog geen tickets voor het Funeral Fair Festival? Klik dan hier!

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje