Terug naar overzicht

Uitvaartmuziek uit 2015

26/11/2015
Redactie
Delen:
Uitvaartmuziek uit 2015

Er zijn veel populaire nummers die je terughoort bij een uitvaart. Vaak kiezen mensen uitvaartmuziek die een betekenis of herinnering oproept uit hun verleden of nummers over afscheid die zij bij zichzelf vinden passen. Ieder jaar wordt er nieuwe muziek gemaakt met een mooie emotionele boodschap. Wij hebben een lijst gemaakt van onze favoriete uitvaartmuziek uit 2015 die geschikt zijn voor de afscheidsceremonie. Mocht je zelf nog een aanvulling hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag.

8x uitvaartmuziek uit 2015

  1. Wiz Khalifa ft. Charlie Puth - See You Again

De titelsong voor de film Fast & Furious 7 is een eerbetoon aan de overleden acteur Paul Walker. Een lied over een vriendschap die nooit verbroken zal worden ondanks het verlies.

  1. Ed Sheeran - Photograph

In de videoclip zien we beelden van Ed Sheeran die ons meeneemt door zijn leven. Het lied zelf is zo puur en simpel, het brengt je terug naar de tijd waarin internet nog geen rol speelde en een gewone foto ons laat terugkijken op de gelukkige momenten in onze relaties.

  1. Rachel Platten - Fight Song

Voor iedereen die tot het einde heeft gestreden en daar kracht uit putte, heeft Rachel Patten dit prachtig vertaald in een nummer waarin alle emoties naar voren komen.

  1. Adele - Hello

Adele kwam in 2015 terug en hoe. Van origine een liefdeslied over het verlies van een geliefde, terwijl je je afvraagt hoe het nu met diegene gaat.

  1. Axwell & Ingrosso - Sun is Shining

Wellicht een verrassend nummer met de vrolijke tune die het lied bevat, maar als je naar de tekst luistert, hoor je de belangrijkste boodschap die een overleden dierbare jou kan meegeven: And we're gonna be alright / Dry your tears and hold tight / Can't you tell I got news for you / Sun is shining and so are you

  1. James Bay - Scars

Een liefdeslied over het loslaten van een geliefde, terwijl het enige wat je het liefste wilt is diegene nog een keer dicht bij je te hebben. James Bay weet met zijn prachtige gitaarspel precies de juiste, gevoelige snaar te raken.

  1. Jessie J. - Flashlight

Dit nummer zien we meer als een bedankje aan de nabestaanden, aan iedereen die de overledene heeft bijgestaan in moeilijke tijden en de hoop in hen nooit heeft opgegeven.

  1. Kanye West - Only One

Geschreven vanuit het perspectief van de moeder van Kanye West die vanuit de hemel toekijkt naar het leven van haar zoon. Een onverwachte ballad van deze rapper.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje