Terug naar overzicht

Wonderlijk Glas

Klanten
beoordeling
0,0

Betty van Schendel ontwerpt en maakt sinds 2010 onder de naam 'Wonderlijkglas' glasfusion sieraden, schalen, objecten en glaspanelen.
Kleine glasjuweeltjes in de vorm van hangers, oorbellen, ringen en armbanden. Maar ook schalen, objecten en panelen voor binnen en buiten.

De glaspanelen worden door grafkunstenaar Christine Kortland verwerkt in grafmonumenten. Betty vertaalt de persoonlijke wensen van de klant in een unieke persoonlijke herinnering van glas. En dat is iedere keer heel verschillend. Ik hecht er veel waarde aan om het glaswerkstuk zo persoonlijk mogelijk te maken. De mogelijkheden zijn talrijk. De kleur, vorm en stijl kunnen helemaal in overleg bepaald worden. Eventueel kan daarbij materiaal ingesloten worden in het glas zoals een dun laagje zilver in een speciale vorm, wat zand van een fijne vakantie of een haarlok.

Het omzetten van persoonlijke wensen en ideeën in een object, sieraad, schaal of paneel is een kunst op zich. Ik vind het belangrijk goed naar iemand te luisteren en op basis daarvan samen een ontwerp te maken. Eventueel kan tijdens het maak proces geholpen worden door de betrokkenen, om het werkstuk zo nog persoonlijker te maken. Dat kan ook onderdeel zijn van het verwerkingsproces.

Glas is overigens niet zo kwetsbaar als het lijkt. Het is duurzaam materiaal dat, op de juiste manier verwerkt, uitermate geschikt is voor toepassingen binnen en buitenshuis. Het is bijzonder geschikt materiaal om een duurzame herinnering mee te creëren.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Brahmslaan 22, 3055 HB, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Wonderlijk Glas voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Brahmslaan 22, 3055 HB, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje