Terug naar overzicht

DZ-Uitvaartverzorging

Klanten
beoordeling
0,0

DZ-Uitvaartverzorging (voorheen Doodenzorg uitvaartverzorging) is al sinds 1935 een begrip voor een stijlvolle uitvaart die met veel aandacht, zorg en liefde wordt verzorgd.

Het overlijden van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven van een mens. Sterven en afscheid nemen brengt veel emoties, verdriet en verwarring met zich mee. De dagen tot de uitvaart en de uitvaart zelf maken samen de laatste herinneringen. Hoe beter dit afscheid past bij de overledene en de naasten, hoe sterker en mooier het de herinnering zal maken.

Wij doen ons werk vanuit ons hart, met warme betrokkenheid en kennis van zaken, regelen wij in nauwe samenwerking met u de uitvaart (begrafenis of crematie). Uitgangspunt hierbij is dat vrijwel alles mogelijk is. Heeft u achteraf nog vragen of wilt u extra informatie, kunt u ons altijd telefonisch bereiken.

U kunt bij onze uitvaartonderneming rekenen op een persoonlijke dienstverlening, grote luisterbereidheid en flexibele ingesteldheid.

Onze uitvaartonderneming in Nieuw Vennep biedt u onder andere:

  • Een vast contactpersoon voor de uitvaartbegeleiding;
  • Persoonlijke betrokkenheid vanaf het eerste moment;
  • Het centraal staan van uw wensen;
  • Respect, ruimte en tijd voor u verdriet.

Wij verzorgen niet enkel alleen een uitvaart in Nieuw Vennep. Onze dienstverlening is niet gebonden aan een regio waar wij gevestigd zijn, wij staan ten dienste van de nabestaanden ongeacht woonplaats of plaats van overlijden.

Wilt u in contact komen met onze uitvaartonderneming uit Nieuw Vennep? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Schoolstraat 61, 2151 AC, Nieuw Vennep

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met DZ-Uitvaartverzorging voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Schoolstraat 61, 2151 AC, Nieuw Vennep
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje