Terug naar overzicht

Omen Uitvaartzorg

Klanten
beoordeling
0,0

Bij Omen Uitvaartzorg is ieder afscheid uniek!

In feite biedt elke uitvaartverzorger hetzelfde: het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maar het is wel van het grootste belang hoe dat dan geregeld wordt en de manier waarop. Doordat we een klein familiebedrijf zijn ervaart men een werkelijk persoonlijke dienstverlening en zijn rechtstreeks bereikbaar.

Omen Uitvaartzorg zal naar wens een uitvaart zodanig vormgeven dat die geheel past bij de levensstijl van de overleden persoon. Voor de een betekent dit dat de uitvaart een behouden en sobere stijl heeft en voor de ander wordt het een bijzondere en uitbundige dag. Uw wensen en budget bepalen voor een belangrijk gedeelte welke keuzes u maakt om vorm te geven aan uw uitvaart.

Omen Uitvaartzorg staat open voor uw wensen, voor elke levensovertuiging en religie en is niet gebonden aan verzekeraars of leveranciers. U kunt van ons een oprecht advies verwachten. Bij ons bepaalt u helemaal zelf hoe u de dag of het dagdeel wilt laten verlopen. Niets is te gek en alle mogelijkheden kunnen door ons gefaciliteerd worden. Ieder mensenleven is immers uniek.

Omen Uitvaartzorg biedt unieke faciliteiten met het eigen ‘Huys van Herinnering’ (uitvaartcentrum) en ‘de Omarming’ (ceremonieruimte).

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Oostdorperweg 151, 2242 NJ, Wassenaar

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Omen Uitvaartzorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Oostdorperweg 151, 2242 NJ, Wassenaar
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje