Terug naar overzicht

5 x Bijzondere rouwlocaties in Rotterdam

05/04/2022
Stephanie Sequeira
Delen:
bijzondere rouwlocaties in Rotterdam

Zoals velen wellicht al weten, is het kantoor van RememberMe gevestigd in Rotterdam. Hoewel er door het hele land prachtige rouwlocaties te vinden zijn voor het afscheid van een dierbare, leek het ons wel zo gepast om enkele locaties uit onze eigen stad uit te lichten! Wij hebben een lijstje samengesteld met vijf bijzondere rouwlocaties in Rotterdam en omstreken.

5 x Bijzondere rouwlocaties in Rotterdam e.o.

Lommerrijk

Lommerrijk, gelegen op een rustige plek net buiten het drukke centrum van Rotterdam, biedt de mogelijkheid om afscheid te nemen van je dierbare op een prachtige rustieke plek aan het water. Deze stijlvolle locatie straalt een warme en persoonlijke sfeer uit en aan gastvrijheid ontbreekt er ook niks. Nabestaanden kunnen hier een afscheidsceremonie of condoleance geheel naar wens organiseren. Daarnaast biedt Lommerrijk diverse opties voor de catering. Denk aan luxe belegde broodjes, een aangeklede borrel of een walk in diner; wat past het best bij jou of je dierbare? Voor waterliefhebbers bieden zij een boottocht en/of as verstrooiing aan met hun Salonboot ‘Vrouwe Romein’ uit 1932.

lommerijk

Art Centre Delft

Midden in het groen, tussen Delft en Overschie, bevindt zich Art Centre Delft. Deze bijzondere rouwlocatie is gelegen op een paar honderd meter afstand van crematorium en begraafplaats Hofwijk Rotterdam en biedt de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van je dierbare. Je kunt de gehele dienst organiseren bij Art Centre Delft, maar je kunt er ook voor kiezen om hier alleen de condoleance te houden. De Galerie biedt ruimte voor 150 personen en met mooi weer kunnen families ook gebruik maken van de prachtige tuin. Daarnaast bieden zij afgestemd op jouw wensen diverse catering aan. De combinatie van gastvrijheid, natuur en kunst bij Art Centre Delft leveren een warme bijdrage aan een gedenkwaardig afscheid op deze bijzondere rouwlocatie in Rotterdam.

art centre delft

Kuyl's Fundatie

Het Regentenhuis van Kuyl’s Fundatie is gelegen op landgoed Vredenoord in Kralingen. Deze bijzondere rouwlocatie in Rotterdam biedt een oase van rust en groen binnen de dynamische wereldstad. Exclusiviteit, sfeer en stijl worden omarmd door de rijke geschiedenis van Kuyl’s Fundatie. Deze locatie is geschikt voor de uitvaart en/of condoleance in intiem of uitgebreid gezelschap. Wat deze locatie zo bijzonder en uniek maakt voor het afscheid van je dierbare? Het bijzondere verhaal en de klassieke uitstraling van het pand. Daarnaast heeft het team van Kuyl's Fundatie jarenlange ervaring in het verzorgen van een zorgeloos en onvergetelijk samenzijn.

kuyl's fundatie

Delta Hotel en Grand Café Nautique

Een hotel als rouwlocatie? Ja, het kan echt! Delta Hotel in Vlaardingen is een bijzondere rouwlocatie aan de Nieuwe Maas en biedt diverse mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid op een mooie locatie. Het hotel beschikt over diverse ruimtes die plek bieden voor kleine en grote bijeenkomsten. De ruimte waar de dienst of condoleance plaatsvindt kan geheel naar wens worden ingericht door het personeel. Ook aan passende catering ontbreekt niet bij het Delta Hotel. Het Grand Café Nautique zorgt in overleg voor een fantastische invulling van de catering. Van smaakvolle hapjes, een uitgebreid menu tot aan een goed glas wijn om op het leven van de overledene te proosten. En dat allemaal met een prachtig uitzicht op de voorbijvarende schepen. 

Delta Hotel Vlaardingen

Op Hodenpijl

Op Hodenpijl is een bijzondere rouwlocatie voor een gedenkwaardig afscheid. Op Hodenpijl ligt centraal gelegen in de Randstad tussen Den Haag en Rotterdam en wordt ook wel eens 'de groene achtertuin' van Delft, Den Haag en Rotterdam genoemd. Deze historische kerk in het groene Midden-Delfland biedt ruimte voor 250 personen en de mogelijkheid om je dierbare op een gepaste manier te herdenken, een waardige afscheidsceremonie en condoleance te organiseren. Na de ceremonie kun je in alle rust samenkomen in het sfeervolle restaurant waar genoeg ruimte is om mooie herinneringen aan de overledene op te halen. Op Hodenpijl is de perfecte rouwlocatie in de omgeving van Rotterdam om afscheid te nemen van een dierbare die veel van de natuur hield.

Op Hodenpijl

Bekijk hier meer bijzondere rouwlocaties door heel Nederland voor de uitvaart en condoleance.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje