Terug naar overzicht

Rouwlocaties Rotterdam: onze top 4

25/11/2021
Sterre Blokdijk
Delen:
rotterdam

Zoals velen wellicht al weten, is het kantoor van RememberMe gevestigd in Rotterdam. Hoewel er door het hele land prachtige rouwlocaties te vinden zijn voor het afscheid van een dierbare, leek het ons wel zo gepast om enkele locaties uit onze eigen stad in het zonnetje te zetten! Wij hebben een lijstje samengesteld met vier bijzondere rouwlocaties in hartje Rotterdam.

Rouwlocaties Rotterdam: 4 voorbeelden

Hotel New York

Een hotel als rouwlocatie? Waarom niet! Hotel New York ademt een warme, uitnodigende en authentieke sfeer. Deze locatie is dan ook een icoon voor de stad Rotterdam en voor velen een bijzondere plek. Het is dan ook zeker geen vreemd idee om hier je laatste eer te bewijzen aan je dierbare. Hotel New York kent een rijke historie. Het wordt gezien als een plek om afscheid te nemen, maar ook zeker om het leven te vieren. Vanaf het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam vertrokken vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven naar Noord-Amerika. Er zijn verschillende zalen in Hotel New York die passend zijn voor een samenkomst ter ere van een overledene, zoals de Balzaal en de Bibliotheek. Dit hotel is een geschikte locatie om het samenzijn te laten verlopen zoals de dierbare had gewenst.

hotel new york

Lommerrijk

Lommerrijk, gelegen op een rustige plek net buiten het drukke centrum van Rotterdam, biedt de mogelijkheid om afscheid te nemen van een dierbare op een prachtige rustieke plek aan het water. Deze stijlvolle locatie straalt een warme en persoonlijke sfeer uit en aan gastvrijheid ontbreekt er ook niks. Nabestaanden kunnen hier een afscheidsceremonie of condoleance geheel naar wens organiseren. Daarnaast biedt Lommerrijk diverse opties voor de catering, denk aan luxe belegde broodjes, een aangeklede borrel of een walk in diner; wat past het best bij jou of de overledene? Voor waterliefhebbers bieden zij een boottocht en/of as verstrooiing aan met hun Salonboot ‘Vrouwe Romein’ uit 1932. Hoe bijzonder is dat?!

lommerijk

Café Rotterdam

Café Rotterdam is onderdeel van Dudok Groep en bevindt zich op de Kop van Zuid. Hier heb je een ongelooflijk uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Onder andere deze uitzichten maken Café Rotterdam tot een unieke rouwlocatie. Deze locatie geeft een industriële, maar toch intieme en open sfeer aan het samenzijn. Het bijzondere stukje industrieel erfgoed op deze iconische plek in Rotterdam dient als een prachtige locatie om afscheid te nemen van jouw dierbare.

cafe rotterdam

Eau Lounge

Op een prachtige locatie gesitueerd tussen de Willemsbrug aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant en niet te vergeten een open terras op de Maas vind je Eau Lounge. Een prachtige rouwlocatie voor de afscheidsceremonie van een overleden dierbare. Bij Eau Lounge doen zij hun uiterste best om nabestaanden te ontzorgen. De persoonlijke aandacht, gastvrijheid en flexibiliteit bij Eau Lounge dragen bij aan een warme en sfeervolle locatie waar je een overleden dierbare met behulp van de gewenste invullingen kunt herdenken. Ook als het op de catering en aankleding aankomt, kun je op het team van deze bijzondere locatie bouwen. Zij denken graag met je mee om er samen een onvergetelijke herdenking van te maken.

Eau lounge

Bekijk hier meer bijzondere rouwlocaties door heel Nederland voor de uitvaart en condoleance.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje