Terug naar overzicht

Geef een Troostbox cadeau

28/09/2017
Melissa Smink
Delen:
Troostbox

Ken je dat gevoel dat je niet goed weet wat je nu moet zeggen of geven aan iemand die net een dierbare verloren is? Je wilt een stukje liefde, zorg of ontspanning bieden, maar je weet niet hoe. De Troostbox is dan een perfect geschenk. De box is gevuld met mooie en lieve artikelen die je cadeau kunt doen aan iemand in rouw.

Troostbox, gevuld met liefde

Wij krijgen vaak de vraag wat een geschikt en passend geschenk is voor iemand die in rouw is. Eerder schreven wij hier al een artikel over waarin wij een aantal tips geven. Wij begrijpen echter ook dat het niet altijd mogelijk is om er fysiek te zijn voor iemand, bijvoorbeeld wanneer je ver weg woont. Of dat je bijvoorbeeld liever een blijvend cadeau geeft in plaats van een bos bloemen. De Troostbox is een zorgvuldig samengesteld cadeau, speciaal voor diegene die jij een warm hart toedraagt.

De Troostbox is het perfecte geschenk voor iemand die een dierbare verloren is

Wat zit er in de TrRemember me__individual_29_AHvGFoostbox?

Er zijn drie varianten, namelijk een box met mannenproducten, een box met vrouwenproducten en een box met een mix van mannen- en vrouwenproducten. Ze zijn allen gevuld met toepasselijke producten die een kleine glimlach op het gezicht toveren, een hart onder de riem steken of even voor ontspanning zorgen. Daarnaast zit er een boekje in met handige tips, mooie quotes en gedichten over rouw en verlies.

De troostbox bestellen

De troostbox is binnenkort online te bestellen via www.RememberMe.nl, voor € 39,95 (exclusief bezorgkosten). Je kunt deze thuis laten bezorgen of bij degene voor wie de box bedoeld is. Tevens heb je de optie om een mooie kaart toe te voegen met daarop een persoonlijke tekst. Wil je nu alvast een box bestellen? Dan kan dat wel maar nog niet online. Stuur een email naar info@rememberMe.nl met je adresgegevens en telefoonnummer en wij zorgen dat de box bij jou komt!

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje